O ΟΠΑΠ απαντάει στον Ολυμπιακό!

O ΟΠΑΠ απαντάει στον Ολυμπιακό!

Δεν άργησε να τοποθετηθεί ο ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ζήτημα που πρoέκυψε με τον Ολυμπιακό. Η ελληνική εταιρία προγνωστικών ευχήθηκε, χθες, αρχικά καλή επιτυχία στους Πειραιώτες για τον αγώνα με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ και χαρακτήρισε αβάσιμες τις αιτιάσεις των «ερυθρολεύκων» που θυμίζουμε ότι επιθυμούν τη διακοπή χορηγικής συνεργασίας μαζί της.

Η ανακοίνωση:

«Περιστέρι, 17/9/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

1. Εκφράζει τις ολόθερμες ευχές του στην Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για επιτυχή έκβαση της σημερινής αναμέτρησης με την Paris Saint – Germain, καθώς και καλή πορεία στην συνέχεια των αγώνων του Champions League.

2. Σχετικά με την από 12/9/2013 επιστολή της ΠΑΕ προς την ΟΠΑΠ ΑΕ, με την οποία προτείνεται, προς αποφυγή οποιασδήποτε δημόσιας διένεξης, η αμοιβαία λύση της από 30/8/2013 χορηγικής σύμβασης, η ΟΠΑΠ ΑΕ επιθυμεί να επισημάνει για άλλη μία φορά ότι θεωρεί αβάσιμες όλες τις αιτιάσεις που διαλαμβάνονται στην εν λόγω επιστολή και ιδιαίτερα για τον τρόπο χειρισμού των εμπορικών χορηγιών εκ μέρους της ΟΠΑΠ.

3. Παρά ταύτα, επιβεβαιώνει την επιθυμία του για φιλικό διακανονισμό και προς τούτο εξουσιοδοτεί επιτροπή από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κ. Λουρόπουλο και το Μέλος Δ.Σ. κ. Ε. Λεκέα, προκειμένου να συναντηθούν με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να συζητηθούν οι επιμέρους όροι του διακανονισμού.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.».

O ΟΠΑΠ απαντάει στον Ολυμπιακό! O ΟΠΑΠ απαντάει στον Ολυμπιακό!

O ΟΠΑΠ απαντάει στον Ολυμπιακό!

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: