«Νύχτα στάσου»: Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Βίκυ Μοσχολιού (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:00, η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Νύχτα στάσου» είναι αφιερωμένη σε δύο ανεπανάληπτους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Βίκυ Μοσχολιού.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τον Βασίλη Λέκκα και την Ιωάννα Εμμανουήλ, που τιμούν και τραγουδούν με βαθιά συγκίνηση τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Βίκυ Μοσχολιού.
Η Λίνα Νικολακοπούλου μιλά από καρδιάς για τη Βίκυ Μοσχολιού, θυμάται την πρώτη γνωριμία τους και αναφέρεται στη συνεργασία τους στον δίσκο «Σκουριασμένα xείλια» σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη, στίχους Κώστα Τριπολίτη και δικούς της.
Ο ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, Κώστας Μπαλαχούτης, παραθέτει στοιχεία για τη ζωή, την προσωπικότητα και το ρεπερτόριο των δύο αξέχαστων ερμηνευτών.
Ο Βασίλης Λέκκας ερμηνεύει τραγούδια σφραγισμένα από τη φωνή του Καζαντζίδη: «Τραγουδώ», «Υπάρχω», «Η ζωή μου όλη», ενώ η Ιωάννα Εμμανουήλ επιλέγει τις μεγάλες επιτυχίες της Μοσχολιού «Κάτω απ’ τη μαρκίζα», «Νυν και αεί», «Μην τα φιλάς τα μάτια μου».
Ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Δήμητρα Μπουλούζου μοιράζονται αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριο των δυο μεγάλων φωνών: «Αν είναι η αγάπη έγκλημα», «Θα κλείσω τα μάτια», «Τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή», «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ».
Στην παρέα της εκπομπής, η δημοσιογράφος Νίνα Κασιμάτη, παρουσιάστρια της πρωινής ειδησεογραφικής εκπομπής «Σαββατοκύριακο από τις 6», η Λουκία Φραντζίκου από την κωμική σειρά «Στα Σύρματα», ο Βαγγέλης Σαμιώτης από την ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και ο δημοσιογράφος Πραξιτέλης Σαραντόπουλος.

Παρουσίαση: Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Νικολόπουλος
Σύμβουλος εκπομπής: Λίνα Νικολακοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μπαλαχούτης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Αρχισυνταξία: Μαρία Βλαχοπούλου
Δ/νση παραγωγής ΕΡΤ: Άσπα Κουνδουροπούλου
Εξωτερική παραγωγή: Φάνης Συναδινός

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: