Οδηγός εισέπραξε την αμοιβή των δύο εκατομμυρίων για το χαμένο κινητό τουρίστα – Τα πράγματα δεν είναι όμως όπως φαίνονται

Ένας οδηγός από το Μπαλί έγινε «εκατομμυριούχος», αφού βοήθησε έναν τουρίστα να βρει το κινητό που έχασε στην παραλία. Ο τουρίστας Archie Davey από τη Βρετανία συγκέντρωσε 1,7 εκατομμύρια προβολές στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, αφού μοιράστηκε ένα απόσπασμα της αναζήτησης του κινητού.

«Όταν χάνεις το κινητό σου στην παραλία Canggu και ορίζεις αμοιβή 2 εκατομμυρίων δολαρίων για τους οδηγούς», έγραψε ο Davey. Τα πλάνα δείχνουν αρκετούς οδηγούς σκούτερ, οι οποίοι συνήθως κάνουν ντελίβερι φαγητού, να «χτενίζουν» την παραλία, αναζητώντας το κινητό.

Ωστόσο, το βίντεο στη συνέχεια εξηγεί την «πολύ καλή, για να είναι αληθινή» αμοιβή. Σύμφωνα με το ny.com, ο Davey εμφανίζεται να μετράει 20 χαρτονομίσματα από 100.000 ρουπία Ινδονησίας. Αυτά τα χρήματα, όμως, ισοδυναμούν με 133 δολάρια.

Ωστόσο, αν και τα 133 δολάρια δεν είναι μια περιουσία, η ανταμοιβή αντιπροσωπεύει τον μηνιαίο μισθό ενός μέσου εργαζόμενου στις υπηρεσίες του Μπαλί. Οι ακόλουθοι του Davey είπαν ότι πρόκειται για μια τεράστια αμοιβή.

@archie.davey

When GoJet becomes go find! wholseome experience #bali #millionaire #fyp #thailand #traveltok #britabroad #canguu #travel

♬ original sound – Archie

«Ο τύπος είναι άνετα ο Mr. Beast», είπε ένας από αυτούς. «Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνεις εκατομμυριούχος», αστειεύτηκε ένας άλλος. Ένας ειλικρινής Ινδονήσιος ακόλουθος έγραψε: «Αδερφέ, μπορεί να είναι λίγα για σένα, αλλά φίλε, σε ευχαριστώ, μόλις έφτιαξες τη μέρα κάποιου».

Και άλλοι επαίνεσαν την κίνηση του τουρίστα. Ένας έγραψε: «Να σε ευλογήσει διπλάσια ο Θεός, αδελφέ». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Λατρεύω την ενέργεια του Μπαλί».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΙνδονησιαΜπαλι

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: