Νουλέζας: Διαψεύδω τον Αλ. Κούγια για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό (βίντεο)

“Καμία πρόθεση για οικονομική αποζημίωση”

Ο κ. Βασίλης Νουλέζας, ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, αναφερόμενος στον εξωδικαστικό συμβιβασμό δήλωσε ότι ουδέποτε έγινε τέτοια πρόταση.

“Διαψεύδω τον κ. Κούγια”

“Είμαι δυστυχώς αναγκασμένος να διαψεύσω τον κ. Κούγια, άκουγα έκπληκτος αυτά που έλεγε. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Οφείλω να διευκρινίσω τα εξής, γιατί πλέον συνειδητοποιώ ότι ένας πολύ έμπειρος συνάδελφος, τόσο δεκαετιών, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κούγιας επιχειρεί να δημιουργήσει θέμα”, είπε ο κ. Νουλέζας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Δεν υπήρξε καμία απολύτως οικονομική πρόταση, καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση. Η αφορμή του τηλεφωνήματος, επειδή με τον κ. Κούγια ως συνάδελφοι γνωριζόμαστε και έχουμε συναντηθεί επανειλημμένα συζητώντας πολλές φορές και για ποδόσφαιρο. Το τηλεφώνημα έγινε το Σάββατο το πρωί, την προηγούμενη εβδομάδα. Την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα φιλοξενούμαστε και οι δύο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επειδή εκεί έκανε έναν σχολιασμό αναφερόμενος σε επαγγελματική αξιοπρέπεια, υπονοώντας ότι εγώ δεν θα έπρεπε να εκπροσωπώ την κατηγορουμένη.

Ο κ. Κούγιας δυστυχώς δεν λέει την αλήθεια, η αφορμή του τηλεφωνήματος ήταν γιατί θίχτηκα και ήθελα να του ζητήσω να μην μου επιτίθεται δημόσια διότι εγώ είμαι συνήγορος υπεράσπισης και κλείνοντας το τηλεφώνημα είπα ότι ενδεχομένως θα συναντηθούμε. Όμως εγώ ο ίδιος ακύρωσα τη συνάντηση. Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση, δεν υπήρχε τέτοια εντολή. Το μόνο που υπήρξε μία προκαταρκτική συζήτηση χωρίς να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο. Δεν μιλήσαμε για εξωδικαστικό συμβιβασμό”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Νουλέζας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: