"Νονός" της νύχτας το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στα Γλυκά Νερά

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών κρυβόταν πίσω από την άγρια εκτέλεση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί μπροστά στα μάτια μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών.

Ο 46χρονος άνδρας, πατέρας μαθητή, που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς, είναι ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του bodybuilding Βασίλης Γρίβας. Η επίθεση σημειώθηκε τη στιγμή που άφηνε το παιδί του στο σχολείο από τέσσερις άντρες με κράνη.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το πρωί εμφανίστηκε στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά ένα Ι.Χ. μάρκας Hyundai, στο οποίο επέβαιναν οι κουκουλοφόροι Σύμφωνα με μαρτυρία, ένας εξ αυτών βγήκε από το αυτοκίνητο, πλησίασε το σταματημένο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes του Γρίβα και πυροβόλησε τουλάχιστον 9 φορές εναντίον του, αφού βρέθηκαν 9 κάλυκες των 9 χιλιοστών στο σημείο.

Μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ελαφρά στον ώμο μία μητέρα που βρισκόταν σε μία απόσταση περίπου 50 μέτρων και η οποία επίσης μόλις είχε αφήσει το παιδάκι της να πάει στο σχολείο. Η 37χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Το θύμα φέρεται να ήταν ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα που πουλούσε προστασία την περασμένη δεκαετία. Είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και το 2003 και το 2011 στην μεγάλη υπόθεση εξάρθρωσης ομάδων της Μαφίας από την Ασφάλεια Αττικής, με κατηγορούμενους 217 μαφιόζους.

Ακόμη, ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις, είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα και το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2004 φέρεται να είχε γίνει δολοφονική επίθεση σε βάρος του και τότε τραυματίστηκε σοβαρά.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: