Νίκος Μουτσινάς: Γιατί δεν θα συμμετείχε ως παίκτης στο YFSF;

Ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει ως κριτής στο σόου «Your Face Sounds Familiar» δηλώνει ο Νίκος Μουτσινάς. Δηλώνει, ωστόσο, ότι δεν θα συμμετείχε ποτέ ως παίκτης.

-Τι πιστεύεις οτι θα δώσεις στο YFSF; «Τι θα δώσω; Μάλλον τι θα πάρω… Είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Πώς να στο πω. Είναι σαν να σπουδάζεις ιατρική να τα έχεις μάθει όλα και να ξεκινάς ειδικότητα. Δεν το έχω ξανακάνει και είναι και κάτι που μου αρέσει και πολύ ακουστικά. Δεν έχει πολύ ευθύνη, κριτική επιτροπή, να βάλω και κανά κοστούμι (γελάει)».

-Το έβλεπες το show στο παρελθόν; «Το έβλεπα και τις δύο χρονιές. Την πρώτη για τον Θανάση Αλευρά, τον κολλητό μου έτσι κι αλλιώς φίλο και τη δεύτερη γιατί μου άρεσε η πρώτη»

-Θα συμμετείχες στο Show ως παίκτης; «Όχι δεν θα συμμετείχα ποτέ. Το θεωρώ κάτι πολύ δύσκολο και δεν θα το έκανα. Χαίρομαι που μου έγινε αυτή η πρόταση για την κριτική επιτροπή -να κάνω τον χαριτωμένο δηλαδή- και όχι για να συμμετέχω ως παίκτης. Κι επειδή το έζησα αυτό με τον Θανάση Αλευρά αν θες να το κάνεις και ωραία, ωραία, εμείς τον Θανάση τον χάσαμε! Πρέπει να είσαι focus, δεν είναι «πασάλλειμα».

Όταν ήταν στο show έτρεχε όλη την ημέρα με τις πρόβες, τις φωνητικές ασκήσεις, έψαχνε στο youtube τα βίντεο να τα μελετήσει… Ε, όχι. Δεν θα ήθελα να εξαφανιστώ από τον κόσμο για τρεις μήνες για να κάνω το Your Face. Οπότε εκ των πραγμάτων ξεκινάω λέγοντας μπράβο στους παίκτες που το απόφασισαν γιατί γνωρίζω την τεράστια δυσκολία του».

Πηγή: thestival.gr

media

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: