Nicola Griffin: Το μοντέλο που κατάφερε να κάνει καριέρα στα 56 του χρόνια (φωτό)

Το μοντέλο ετών 56, που έγραψε ιστορία ποζάροντας με μαγιό, για το αντρικό περιοδικό Sports Illustrated, μιλάει για την αναπάντεχη καριέρα που κάνει στο χώρο της ομορφιάς, σε μια ηλικία η οποία δεν συνηθίζεται για το χώρο του modeling. 

 

H Nicola Griffin, από το Nottingham,είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που φιλοξενήθηκε στο αντρικό περιοδικό. Η εμφάνιση της είναι η παρακάτω, φορώντας ένα χρυσό μπικίνι και βγαίνοντας από τη θάλασσα. Αυτή η συμμετοχή εκτόξευσε την καριέρα της στα ύψη και ήδη έχει αρχίσει να υπογράφει το ένα συμβόλαιο μετά το άλλο. 

Μιλώντας, στη Daily Mail,η Griffin υποστήριξε πως προσπάθησε ως έφηβη να κάνει καριέρα ως μοντέλο, αλλά απέτυχε να κλείσει κάποια καλή δουλειά. Αργότερα ως ανύπαντρη μητέρα με δίδυμες κόρες, στα 43 της χρόνια, εγκατέλειψε τη φιλοδοξία του μοντέλου και εργάστηκε ως συνεργάτης σε γαλλόφωνο σχολείο. 

Η καριέρα της όμως άρχισε να «παίρνει μπρος» όταν μια εταιρία προϊόντων για μαλλιά της έκανε πρόταση να τα διαφημίσει, εξαιτίας των φυσικών γκρι μαλλιών που διατηρεί μέχρι σήμερα. Το ένα έφερε το άλλο και κάπως έτσι η καριέρα της εκτοξεύθηκε, μετά το Sports Illustrated. H ίδια υποστήριξε στη συνέντευξή της, ότι άφησε τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα εεξειτίας των χρημάτων. 

«Ξόδευα πολλά λεφτά, 70 λίρες τη φορά, για βαφή και κούρεμα. Ως μητέρα, μόνη, με δύο παιδιά, ήταν ένα έξοδο που γλίτωσα για να τα βγάλω πέρα».

Όσο για την επιτυχία που σημειώνει στη βιομηχανία της μόδας δηλώνει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ένας άνθρωπος θεωρείται μεγάλος στα 80 ή στα 90 του χρόνια.  Όταν έγινα 50 και πέρασα και την εμμηνόπαυση, απλά είπα: «θα κυνηγήσω το όνειρο μου και θα αρπάξω όποια ευκαιρία βρεθεί στο δρόμο μου»».

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: