Νέο θύμα των απατεώνων με τα τροχαία στα Τρίκαλα

Οι επιτήδειοι δεν πτοούνται και εξακολουθούν να τηλεφωνούν σε δεκάδες ανυποψίαστους κατοίκους της πόλης, παριστάνοντας τα παιδιά τους που δήθεν  ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα και χρειάζονται χρήματα για να αποφύγουν τις νομικές ευθύνες

Όσες συλλήψεις κι αν κάνει η Αστυνομία, όσες συμβουλές κι αν δίνει στους ηλικιωμένους πολίτες, τα κυκλώματα απατεώνων που εκμεταλλεύονται την αγωνία των γονέων για την τύχη των παιδιών τους εξακολουθούν να δρουν ανενόχλητα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων!

Οι επιτήδειοι δεν πτοούνται από τις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. και εξακολουθούν να τηλεφωνούν σε δεκάδες ανυποψίαστους κατοίκους της πόλης, παριστάνοντας τα παιδιά τους που δήθεν  ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα και χρειάζονται χρήματα για να αποφύγουν τις νομικές ευθύνες. Τελευταίο τους θύμα ήταν ένας 60χρονος που «τσίμπησε» το δόλωμα το οποίο του έριξαν.

Ο άτυχος άνδρας έπαθε σοκ νομίζοντας ότι αυτός που έκλαιγε στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο γιος του και πείστηκε να δώσει στους απατεώνες όσα χρήματα είχε στην άκρη για να τον σώσει! Έτσι, παρέδωσε στον άγνωστο «εισπράκτορα» 2.200 ευρώ και εκείνος έγινε καπνός. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, το θύμα ενημέρωσε την Ασφάλεια. Όμως, ήταν ήδη αργά.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: