Νέο ελαστικό MICHELIN Agilis 3 για ελαφρά οχήματα

Μετά από το MICHELIN Agilis CrossClimate που κυκλοφόρησε πέρυσι, η Michelin συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα της για ελαφρά οχήματα με το νέο ελαστικό  MICHELIN Agilis 3. Είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό που προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας σε βρεγμένο οδόστρωμα και συνδυάζει εξαιρετική ενεργειακή αποτελεσματικότητα, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και μείωση των εκπομπών CO21, με την εγγυημένη αντοχή και  στιβαρότητα της Michelin.

Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία που πρωτοεμφανίστηκε στο MICHELIN Agilis CrossClimate, για την προστασία των πλευρικών τοιχωμάτων και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, η Michelin χρησιμοποίησε  ένα πρόσθετο στρώμα που προστατεύει το ελαστικό από την τριβή σε πεζοδρόμιο.

Το νέο MICHELIN Agilis 3 αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της στρατηγικής του Ομίλου Michelin, που προσπαθεί διαρκώς να κάνει τις μετακινήσεις πιο ασφαλείς, πιο βιώσιμες, πιο προσβάσιμες και πιο αποδοτικές.Το MICHELIN Agilis 3 κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα

Τα ελαστικά της νέας γκάμας MICHELIN Agilis 3, ζυγίζουν κατά μέσο όρο, 1 κιλό λιγότερο από τον προκάτοχό τους, με τη διαφορά να φθάνει στα 1,7 κιλά για ορισμένες διαστάσεις. Χρησιμοποίησαν ένα καινοτόμο μείγμα γόμας με βελτιστοποιημένη δόση αιθάλης και πυριτίου, που συμβάλλει στην ασφάλεια των ελαστικών και τις επιδόσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του ελαστικού.

Το νεο σχέδιο πέλματος, το οποίο περιλαμβάνει βαθιές αυλακώσεις — εύκαμπτα μπλοκ πέλματος για εξαιρετικό κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα-και αυλακώσεις σε σχήμα U: πιο κάθετα μπλοκ πέλματος με μεγαλύτερο ποσοστό σκαλίσματος σε βάθος σκαλίσματος 2 χιλιοστών, για πιο αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού μέχρι το TWI (Δείκτης Φθοράς Πέλματος).

 

 

 

Νέο ελαστικό MICHELIN Agilis 3 για ελαφρά οχήματα gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: