Νέο εξώδικο Μαυρίδη σε Παπαρίζου – Τι ζητάει από την τραγουδίστρια;

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, ανάμεσα στον Τόνυ Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου.

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας της έστειλε χριστουγεννιάτικο εξώδικο και προτείνει να πάρει αυτός τη μεζονέτα 183τμ στη Γλυφάδα, αντί των 133.236,845 ευρώ, ώστε να μην βγει σε πλειστηριασμό.

Ο δικηγόρος του, Πέτρος Καϊμακής, σε επικοινωνία που είχε με τη Real News, εξήγησε: «Επιθυμεί, για το κοινό συμφέρον, να αποφευχθούν πολυετείς και πολυδάπανες δικαστικές ενέργειες και παράλληλα η καταβολή υψηλών τόκων προς την τράπεζα. Επιθυμεί να καταβάλει το ποσό για την αγορά του μεριδίου της που η ίδια προσδιορίζει με την αγωγή της, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η αγωγή της είναι αόριστη και αβάσιμη και δεν έδει πιθανότητες επιτυχίας. Πιθανή άρνησή της για την αποδοχή της πρότασης αυτής, που είναι απόλυτα δίκαιη και συμφέρουσα για την κ. Έλενα Παπαρίζου, οδηγεί σε σκέψεις ότι η κατάθεση αυτής της αγωγής δεν συνδέεται με την ουσιαστική επίλυση των μεταξύ τους διαφορών, αλλά έχει σκοπό τη διατήρησή των για σκοπούς που μόνον η ίδια γνωρίζει και αποσκοπεί».

Η πλευρά της τραγουδίστριας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, σκέφτεται να απαντήσει στο εξώδικο του Τόνυ Μαυρίδη με νέο εξώδικο. Η δικηγόρος της, Πολυξένη Παπαϊωάνου απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση αλλά αρκέστηκε να πει: «Η κυρία Παπαρίζου δεν επιθυμεί προσωπικά της δεδομένα και στοιχεία να γίνονται προϊόν δημοσιότητας και για αυτόν τον λόγο επιλέγει να μην απαντά στα Μέσα. Οι αξιώσεις θα λυθούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων».

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: