Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Θεσσαλονίκης – Άνδρες της ΕΛΑΣ ακινητοποίησαν τον άνδρα που απειλούσε να ανατιναχθεί

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Θεσσαλονίκης   Άνδρες της ΕΛΑΣ ακινητοποίησαν τον άνδρα που απειλούσε να ανατιναχθεί

Εληξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι το θρίλερ με τον νεαρό άνδρα που απειλούσε να ανατιναχτεί με χειροβομβίδα -όπως υποστήριζε ότι κατέχει- μπροστά στην είσοδο του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Επειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμη αν έφερε πάνω του χειροβομβίδα, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν.

Ολα ξεκίνησαν στις 9 το πρωί όταν ο άνδρας πήγε στο Λευκό Πύργο και απειλούσε ότι θα ανατιναχτεί υποστηρίζοντας ότι έχει πάνω του χειροβομβίδα. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ όπου απομάκρυναν εργαζομένους και επισκέπτες, ενώ ήρθαν και δύο ειδικοί διαπραγματευτές, με σκοπό να ανοίξουν αμέσως διάλογο με τον 30χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί.

09:38 Ζωσμένος με εκρηκτικά υποστηρίζει ότι είναι νεαρός άνδρας, που βρίσκεται μπροστά από το Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και απειλεί ότι θα ανατιναχθεί.

Ηδη η ΕΛ.ΑΣ έχει απομακρύνει από το σημείο εργαζομένους και επισκέπτες και έχει μεταβεί διαπραγματευτής, για να συνομιλήσει με τον νεαρό και να τον μεταπείσει.

Πηγή: iefimerida

xespao

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: