Νέα στοιχεία για την υπόθεση Noor 1 καταθέτει στην εισαγγελία ο Γ. Κουρτάκης

Ο επικεφαλής του ομίλου Παραπολιτικά Γιάννης Κουρτάκης καταθέτει σήμερα ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού νέα στοιχεία που συνδέονται με την εν εξελίξει έρευνα που διενεργεί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Παναγιώτης Μπρακουμάτσος σχετικά με τις καταγγελίες του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη ότι δέχθηκε πιέσεις για να εμπλέξει στην υπόθεση του Noor 1 τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο εν λόγω μάρτυρας ζήτησε να εξεταστεί συμπληρωματικά προκειμένου να εισφέρει πρόσθετα στοιχεία  που μένει να αποτιμηθούν και να αξιολογηθούν από τον εισαγγελικό λειτουργό.

Ακόμη, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Γ. Κουρτάκη, Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως στα χέρια του εντολέα του βρίσκεται ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο σημαντικότατο πρόσωπο της επιχειρηματικής σκηνής και άμεσα προσκείμενο σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και στον υπουργό Άμυνας φέρεται να ομιλεί και να αποκαλύπτει το τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα στοιχεία αυτά θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία που έχει ήδη σχηματίσει ο κ. Μπρακουμάτσος, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει και για την ποινική αξιολόγηση του συνολικού αποδεικτικού υλικού που έχει ήδη στα χέρια του.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: