Νέα επιστολή Κοντονή στη FIFA


Νέα επιστολή προς τη FIFA έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ζητώντας την παρέμβαση της έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η παρούσα κατάσταση και να μπορέσει να αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του “στο κόκκινο”.

Ο κ.Κοντονής τόνισε πως οι υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει η πολιτική ηγεσία και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία τηρήθηκαν μόνο από το υπουργείο.

Πιο συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε: «Οχι μόνο δεν τηρήθηκαν ορισμένα πράγματα που είχαν συμφωνηθεί από την ΕΠΟ, αλλά είχαμε και ανάστροφη πορεία.

Eνώ το περυσινό πρωτάθλημα εξελίχθηκε, ως προς τον πειθαρχικό έλεγχο, ομαλά μόλις πριν από 15-20 ημέρες, ενώ είχα αναχωρήσει για το Ρίο η ομοσπονδία είχε την έμπνευση να προβεί σε μία ενέργεια εκτός λογικής και νομικής βάσης.

Έκανε αλλαγές στη σύνθεση των οργάνων μεταθέτοντας δικαστές, με την δικαιολογία ότι δεν της άρεσαν οι αποφάσεις που εξέδιδαν. Το είπαν οι ίδιοι, δεν το λέω εγώ. Η ενέργεια αυτή δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ούτε από την κυβέρνηση ούτε από το νομικό κόσμο της χώρας», προσέθεσε.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: