ΝΔ: Ολοκληρώνουν την προεκλογική εκστρατεία οι υποψήφιοι- Κάλπες την Κυριακή

Ολοκληρώνουν τις μαραθώνιες περιοδείες τους οι 4 υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες πριν την εσωκομματική αναμέτρηση, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Οι εκλογές θα γίνουν σε 885 εκλογικά κέντρα με 1.284 κάλπες στο εσωτερικό, και 44 στο εξωτερικό (1.328 συνολικά).

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα πραγματοποιήσει την τελευταία κεντρική του ομιλία σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και φίλους, στο Μαρούσι, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης». Δίπλα του θα βρεθεί ο δήμαρχος Γ. Πατούλης, ο οποίος αποτελεί και έναν από τους βασικούς υποστηρικτές του και θα είναι εκ των διοργανωτών της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο, Παρασκευή στο ξενοδοχείο της Αθήνας InterContinental όπου θα ξεδιπλώσει το σχέδιό του για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, της οικονομίας και γενικότερα της πορείας της χώρας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας την τελευταία κεντρική ομιλία του πριν τις εσωκομματικές εκλογές θα την απευθύνει στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη, αύριο, Παρασκευή στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί Ντε Σπορ).

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε χθες, στην Αθήνα την τελευταία του ομιλία, στο γήπεδο Σπόρτιγκ. Μάλιστα πριν την κεντρική του ομιλία ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα στη συγκέντρωσή του και του παραχώρησε και βήμα για να μιλήσει στους δικούς του υποστηρικτές, αλλά ο Απ. Τζιτζικώστας αρνήθηκε.

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: