ΝΔ: Ο Β. Μειμαράκης όρισε αντιπρόεδρο τον Ι. Πλακιωτάκη

Τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Πλακιωτάκη, όρισε αντιπρόεδρο του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το αν θα παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ ή όχι.
Κύκλοι του κ. Μεϊμαράκη πάντως τόνιζαν πως αναμένουν από τον Αντώνη Σαμαρά μία δημόσια διάψευση για τα όσα ανέφερε χθες η εφημερίδα «Εθνος» και σύμφωνα με τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός επιθυμεί μεταβατικό πρόεδρο στο κόμμα.
Πηγές από την πλευρά του κ. Σαμαρά πάντως τόνιζαν πως ήδη από χθες το δημοσίευμα αυτό έχει διαψευσθεί.
Το απόγευμα στις 19.00 συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ κατά την οποία ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το αν θα παραιτηθεί ή όχι από τη θέση του μεταβατικού προέδρου.
Σε περίπτωση που ο κ. Μεϊμαράκης παραιτηθεί, τότε ο κ. Πλακιωτάκης θα οδηγήσει τη ΝΔ στις εκλογές ο πρώτος γύρος των οποίων αναμένεται να διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου.
Η συνεδρίαση θα γίνει μέσα στο κλίμα εμφυλίου πολέμου που υπάρχει στη ΝΔ μετά την αναγκαστική αναβολή των εσωκομματικών εκλογών που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή. Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι ότι από τη συνεδρίαση αναμένεται να απουσιάσουν οι Αντ. Σαμαράς και Κ. Καραμανλής, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με τις εξελίξεις.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: