ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα στο ΣΚΑΪ: Θύμισε στους πολίτες ότι είναι αμετανόητος


«Ακόμη και στις στιγμές που εξαναγκάστηκε να απολογηθεί, δεν μπορούσε να κρύψει την αλαζονεία του», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τον πρωθυπουργό και προσθέτει : «Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον ΣΚΑΪ κάι ήταν χρήσιμη, γιατί ξαναθύμισε στους πολίτες ότι είναι αμετανόητος για την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα μας. Κυριακή κοντή γιορτή».

Μετά από περίπου έναν χρόνο ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σε μία συνέντευξη λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.

Η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο καλωσόρισμά της στον πρωθυπουργό του είπε ότι «η τηλεοπτική συνέντευξη δεν είναι ρινγκ». Ενώ συμπλήρωσε ότι θα ήθελε αυτή η συνέντευξη να είναι μία ευκαιρία να αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του σταθμού.

Ο κ. Τσίπρας στην πρώτη ερώτηση της δημοσιογράφου για «επιστροφή στην κανονικότητα» με τη σημερινή εμφάνιση του στο κανάλι, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Το ελπίζω και εγώ να αποκατασταθεί. Δεν πρέπει να έχετε παράπονο γιατί θα έχετε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν δεν είναι ξεχασμένα αλλά περασμένα. Δίνεται και μία ευκαιρία στον σταθμό να σκεφτεί τι έκανε στο παρελθόν»

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: