ΝΔ: Μπαράζ διλημμάτων με στόχο τους αναποφάσιστους

ΝΔ: Μπαράζ διλημμάτων με στόχο τους αναποφάσιστους

ΝΔ: Μπαράζ διλημμάτων με στόχο τους αναποφάσιστους

Στο επίκεντρο των διλημμάτων που θέτει η ΝΔ είναι η σύγκριση των προγραμμάτων των δύο κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία, αλλά και τα όσα έχουν διατυπώσει δημόσια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την υπερφολογηση αλλά και για τις συμβάσεις για την cosco τις οποίες δεν αναγνωρίζουν.

Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς περιόδευσε σε περιοχές της Β΄ Αθήνας, με στόχο την συσπείρωση στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια, η οποία αποτελεί και βαρόμετρο στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Μαρούσι, Περιστέρι, Μαρκόπουλο, Κορωπί, Παλαιό Φάληρο και Γλύφαδα ήταν μερικές από τις περιοχές που επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Την Κυριακή έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στην Ευρώπη και την ανάπτυξη ή την ακυβερνησία. Να μην μείνει κανείς στην πολυθρόνα του δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε Παλαιό Φάληρο και Γλυφάδα ο πρωθυπουργός

ΝΔ: Ο Τσίπρας σιωπά για τις δηλώσεις Χιωτίδη

Το μήνυμα Σαμαρά στο facebook

Σήμερα στο Βελλίδειο την Παρασκευή στο Ταε Κβο Ντο.

Στην Θεσσαλονίκη περιοδεύει σήμερα ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα μιλήσει το βράδυ σε συγκέντρωση στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο. Νωρίτερα θα επισκεφθεί τις περιοχές της Β Θεσσαλονίκης που είναι η δεύτερη εκλογική περιφέρεια που έχει επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς να είναι υποψήφιος, με στόχο να δώσει έμφαση στα εθνικά θέμα και να αναδείξει τις μεγάλες διαφορές που έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα.

Την Πέμπτη το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Mega, ενώ την Παρασκευή θα κλείσει τον προεκλογικό του αγώνα με την κεντρική ομιλία στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο. Αρχικά είχε προγραμματιστεί η ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος αλλά το ενδεχόμενο βροχής άλλαξε τα σχέδια.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: