“Ναι” στη Συμφωνία των Πρεσπών από την Έλενα Κουντουρά

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, δήλωσε πως θα ψηφίσει “Ναι” στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη και το Πάνο Καμμένο ότι την έχουν στοχοποιήσει.

«Είναι καθήκον μου να στηρίξω την κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το έργο της», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κουντουρά και επισήμανε ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση την Συμφωνία και θα δώσει θετική ψήφο. Η Συμφωνία είναι πατριωτικά ορθή και εθνικά ωφέλιμη, σημείωσε, τονίζοντας πως η θετική ψήφος είναι η πραγματική πατριωτική στάση και το χρωστάμε στις επόμενες γενιές. .

Μάλιστα, υποστήριξε ότι την πρόθεση της αυτή την είχε εκφράσει και στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο και πως το 2007 είχε ταχθεί υπέρ της εθνικής πρότασης που είχε διαμορφώσει η κυβέρνηση Καραμανλή.  «Είμαι υπέρ της εθνικής πρότασης όπως είχε εκφραστεί το 2007 από τον Κώστα Καραμανλή και οι όποιες επιφυλάξεις μου, πριν από ένα χρόνο, παρακάμφθηκαν, όταν αποσαφηνίστηκαν όλα τα σημεία», είπε.

Ακόμα, η υπουργός Τουρισμού υποστήριξε ότι έχει στοχοποιηθεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη αναφερόμενη στις απειλές που έχει δεχθεί, δείχνονταν μάλιστα στη Βουλή φωτογραφίες νεκρών γυναικών που τις έστειλαν με μηνύματα. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ψευδή τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει κάνει υπέρογκες δαπάνες στο υπουργείο για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό».

Επιπλέον, στην ομιλία της η κα. Κουντουρά, έκανε λόγο για τις αναφορές στον νεκρό πατέρα της, που είχε κάνει ο Πάνος Καμμένος, όταν είχε πει ότι ο πατέρας της υπουργού είχε γράψει τον ύμνο της χούντας, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

 

 

 

 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: