Μοιάζουν με φυσιολογικά Δίδυμα. Μόλις δείτε όμως την Μαμά τους, θα μείνετε με το στόμα Ανοιχτό!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από την γέννηση ενός παιδιού. Δυστυχώς, πολλά ζευγάρια συναντούν δυσκολίες στην σύλληψη λόγω προβλημάτων της γυναίκας ή του άντρα. Ωστόσο, η επιστήμη προχωρά και οι πιθανότητες των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί έχουν αυξηθεί δραματικά χάρη στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρία Εγκυμοσύνης, «η εξωσωματική γονιμοποίηση αποτελεί τεχνολογία υποβοηθούμενης γονιμοποίησης. Είναι η διαδικασία γονιμοποίησης μέσω της χειροκίνητης ένωσης ενός ωαρίου και ενός σπερματοζωάριου σε εργαστηριακές συνθήκες και στη συνέχεια η μεταφορά του εμβρύου στην μήτρα.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Άλλες τεχνολογίες υποβοηθούμενης γονιμοποίησης είναι η ενδοσωματική μεταφορά γαμετών και η ενδοσαλπιγγική μεταφορά ζυγωτών.» Η τεχνολογία αυτή έχει δώσει ελπίδες για απόκτηση παιδιών όχι μόνο σε γυναίκες με ανικανότητα σύλληψης, αλλά και σε γυναίκες που κανονικά έχουν περάσει την ηλικία σύλληψης.

Η 76χρονη Omkari Singh και ο 86χρονος σύζυγος της, Charan, ήθελαν τόσο πολύ να αποκτήσουν γιο, που αποφάσισαν να στραφούν στην εξωσωματική. Δυστυχώς, από τα δίδυμα που απέκτησαν επιβίωσε μόνο ο 7χρονος Akashvani, ενώ η δίδυμη αδερφή του πέθανε στην ηλικία των 4.

Παρ’όλο που οι Singh απέκτησαν τον γιο που επιθυμούσαν, δυσκολεύονται να συνηθίσουν την ζωή με ένα παιδί που θα μπορούσε να είναι εγγόνι τους. Ευτυχώς, σε περίπτωση που τους συμβεί κάτι, έχουν μια κόρη γύρω στα 50 η οποία είναι πρόθυμη να αναλάβει τον κατά πολύ μικρότερο αδερφό της.

Credit: sfglobe.com

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: