Μοντέλο αποκαλύπτει πόσο ψεύτικες είναι οι φωτογραφίες στα social media (φωτό)

Επειδή, ζούμε στον κόσμο της εικόνας τείνουμε να πιστεύουμε πως αυτά που βλέπουμε είναι αλήθεια.

 

Η Iskra Lawrence, που έχει φροντίσει να καταρρίψει τα στερεότυπα της βιομηχανίας της μόδας, μας αποκαλύπτει πως η εικόνα και συγκεκριμένα οι φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

 

 

Το 25χρονο μοντέλο μεγαλύτερων μεγεθών από το Worcestershire φωτογραφίζεται, φορώντας τα απαραίτητα, για να δείξει, αφενός ότι είναι εντάξει να έχεις παραπανίσια κιλά και ατέλειες και, αφετέρου για να αποκαλύψει πόσο ψεύτικος είναι οι αψεγάδιαστες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Έτσι, η ίδια χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει πόσο ψεύτικος είναι ο κόσμος όταν κλείνουν τα φλας.

Η Iskra υποστηρίζει πως σήμερα μπορείς να πουλήσεις με ευκολία την εικόνα που θες, ακόμη και αν αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

 

 

Παράλληλα, το μοντέλο καταδικάζει την βιομηχανία της μόδας που προσπαθεί να καθορίσει τα πρότυπα ομορφιάς των κανονικών γυναικών και δεν προσπαθεί να προσαρμοστεί στις δικές τους ανάγκες, λέγοντας πως είναι εξοργιστικό η μόδα να απευθύνεται την πλειοψηφία των γυναικών που φορούν νούμερα από το 0 έως το 2.

 

(ΠΗΓΗ:Τheladbible)

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: