Μητσοτάκης: Η Εκκλησία επιβεβαιώνει την κύρια κοινωνική αποστολή της

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης και του μνημονίου «η Εκκλησία δεν εκπλήρωσε μόνο τον πνευματικό ρόλο της, αλλά επαναβεβαίωσε και την κύρια κοινωνική αποστολή της».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τις δεκάδες χιλιάδες μερίδες φαγητού που διανέμονται κάθε μέρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και για τα χιλιάδες δέματα αγάπης με όλα τα απαραίτητα που φθάνουν κάθε μήνα στα σπίτια χιλιάδων οικογενειών από την «Αποστολή».

«Να υβρίζεται και να λοιδορείται η Εκκλησία, αναίτια και απρόκλητα, ώστε να διατηρούν κάποιοι ένα δήθεν «προοδευτικό» άλλοθι και να μπορούν μετά να ψηφίζουν μέτρα σκληρής λιτότητας ελαφρά τη καρδία. Ή πάλι να προσκολλώνται στην Εκκλησία κάποιοι, ενώ ποτέ δεν την έχουν πιστέψει και ποτέ δεν την έχουν υπηρετήσει πνευματικά. Να προσκολλώνται όψιμα, μόνο και μόνο γιατί έτσι θεωρούν ότι εξυπηρετούνται οι πολιτικοί τους στόχοι», τόνισε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης, επιτιθέμενος σε όσους κατηγορούν την Εκκλησία.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: