Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Θετικός στον κορωνοϊό και με συμπτώματα

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ο κορωνοϊός είναι αποτέλεσμα αμαρτίας και είχε ταχθεί δημόσια κατά του εμβολίου και των μέτρων

Θετικός στο κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε χθες σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο έδειξε θετικό αποτέλεσμα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Alpha Κύπρου, ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και ανέφερε ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μητροπολίτης Μόρφου δεν είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19 και στο παρελθόν έχει αντιτεθεί, σε δημόσιες τοποθετήσεις του, σε ότι έχει να κάνει με την εφαρμογή μέτρων για τον κορωνοϊό στις εκκλησίες. Μάλιστα πρόσφατα οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της ποινικής δίωξης εναντίον του, για τη θεία λειτουργία και καθαγιασμό των υδάτων, ανήμερα Θεοφανείων στην Ευρύχου και μετά την άρνησή του να πληρώσει το κορωνο-εξώδικο των €300 που του επιβλήθηκε.

Πηγή: alphanews.live

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: