Μητέρα Παντελίδη: Ο Παντελής έχασε 34.000 ευρώ σε ένα όχι φιλικό αλλά εχθρικό σπίτι

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν τρεις μήνες από τον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ένα κείμενο ενός άνδρα, το όνομα του οποίου είναι, Νίκος Μεταξάς.

Στο συγκεκριμένο κείμενο, αναφέρεται ότι ο Παντελής Παντελίδης, το τελευταίο βράδυ του, έχασε 34.000 ευρώ στα χαρτιά και ότι ο τραγουδιστής δεν βρισκόταν σε φιλικό σπίτι, αλλά σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Μάλιστα γίνεται αναφορά στις τελευταίες φωτογραφίες- ντοκουμέντο του Παντελή Παντελίδη, που δημοσίευσε το “Θέμα” .

Το κείμενο που αναδημοσίευσε η Αθηνά Παντελίδου, αναφέρει τα εξής:
«Να πω δυο λόγια για το … «φιλικό» αυτό σπίτι και τις φωτογραφίες από αυτό. Καταρχήν όπως ακούστηκε αν είναι αλήθεια ο Παντελής έμεινε μ΄ένα πενηντάρι στην τσέπη και ότι έχασε πάνω από 25.000 € και στο τέλος όπως είπαν βγήκε και χρεωμένος από πάνω με 9.000€ (αν αληθεύουν όλα αυτά) το σπίτι αυτό δεν λέγεται «φιλικό» αλλά «πολύ εχθρικό».

Γιατί στα φιλικά σπίτια αν παίξουν χαρτιά ή δεν θα παίξουν με χρήματα, ή θα παίξουν το πολύ τις πίτσες και τις μπύρες στην παρέα. Από τις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι ένα οποιοδήποτε σπίτι που μια φιλική παρέα παίζει χαρτιά, αλλά εδώ βλέπουμε ένα επαγγελματικό τραπέζι χαρτοπαιξίας όπου η πράσινη τσόχα είναι περασμένη μέσα στο έπιπλο του τραπεζιού, ενώ στα σπίτι το πολύ πολύ να ρίχνουμε κανένα πράσινο τραπεζομάντηλο από πάνω σε κάποιο τραπέζι φαγητού για να μπαίνουμε στο κλίμα. Συνήθως στα φιλικά σπίτια παίζουν και στα χαμηλά τραπέζια του σαλονιού χαρτιά οι φίλοι. Εδώ όλο το σκηνικό που φαίνεται (γιατί υπάρχει κι αυτό που δεν φαίνεται) δείχνει ένα τραπέζι χαρτοπαικτικό καθαρά και κάποια άτομα να παίζουν χαρτιά. Δεν διακρίνω κάτι το φιλικό σε αυτές τις φωτογραφίες. Άκουσα να λένε κάποιοι ότι δεν μπορεί να ήταν λέσχη, γιατί ήταν διαμέρισμα. Αν ήταν παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη θα ήταν στημένη κρυφά σε διαμέρισμα για να μην γίνουν αντιληπτοί, δεν θα νοίκιαζαν κατάστημα με ταμπέλες φωτεινές «περάστε εδώ λειτουργεί παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη» .

Επομένως αυτό που βλέπουμε είναι πολύ πιθανόν να είναι μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη σε σπίτι. Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν το υπόλοιπο δωμάτιο, ούτε το υπόλοιπο σπίτι. Γιατί με βάση αυτό που βλέπω εδώ, πιστεύω ότι αν υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες ή βίντεο, υποθετικά θα μπορούσε στον υπόλοιπο χώρο του δωματίου να υπάρχουν και άλλα τέτοια επαγγελματικά τραπέζια χαρτοπαιξίας όπου άλλα άτομα ενδεχομένως έπαιζαν χαρτιά και όχι μόνο αυτά που βλέπουμε. Άλλωστε φαίνεται καθαρά ότι το τραπέζι αυτό που έπαιζε ο Παντελής ήταν στην άκρη του δωματίου δίπλα στην πόρτα. Θα πρέπει να βρεθεί τι υπάρχει και στο υπόλοιπο δωμάτιο και ποια άτομα υπήρχαν εκεί αν υπήρχαν. Επίσης βλέπουμε και μία σκάλα που οδηγεί επάνω, δεν ξέρουμε τι γινόταν κι εκεί πάνω κι αν υπάρχουν κι εκεί φωτογραφίες , τότε μπορεί και να μάθουμε τι γινόταν κι εκεί.

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: