Μητέρα Ανδρέα Γεωργακόπουλου: Με πήραν από την Τροχαία και δεν μπορούσα να το πιστέψω

Η μητέρα του αδικοχαμένου Ανδρέα Γεωργακόπουλου, του 24χρονου συνοδηγού της Πόρσε που προκάλεσε το φονικό τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας, μίλησε στο CNN Greece για το γεγονός που άλλαξε τη ζωή της για πάντα.

Η Ελένη Μπούζα, διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νεογνών στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, σημείωσε πως αστυνομικός της τροχαίας αφού πιστοποιήθηκε πως ο νεκρός συνοδηγός ήταν ο Ανδρέας, ενημέρωσε την αδερφή της.

Όπως ανέφερε, μόλις η ίδια και ο σύζυγός της έμαθαν τα νέα, επικοινώνησαν με την αστυνομία, η οποία τους επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός, ενώ τους επεσήμανε να μην πάνε στο σημείο του δυστυχήματος, καθώς η κατάσταση του παιδιού ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσαν να το αντέξουν.

«Όπως κι έγινε. Δώσαμε τη δικαιοδοσία στο γραφείο τελετών να πάρει το παιδί, να το πάει στον ιατροδικαστή και να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα. Η εμφάνιση του ήταν τέτοια που δεν θα την αντέχαμε», συνέχισε η κα. Μπούζα.

«Ο Ανδρέας με τον Γιώργο ήταν κολλητοί φίλοι από το σχολείο και πολύ αγαπημένοι, έφυγαν εκείνη τη μέρα για την Αράχοβα. Ο Ανδρέας είναι ένα παιδί πολύ μετρημένο σε όλα, πολύ συγκροτημένο, πολύ οργανωμένο, παιδί των ορίων και μάλιστα με αυστηρές αρχές και πολύ αυστηρός με τον εαυτό του αλλά και τους υπόλοιπους γύρω του. Γι’ αυτό ακριβώς είχε πετύχει πολλά στη ζωή του καθώς μόλις στα 23 του χρόνια τελείωνε το Πολυτεχνείο και ετοιμαζόταν να πάει στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό ενώ συγχρόνως δούλευε σε μια ναυτιλιακή. Ήταν παιδί υψηλού επιπέδου και σε μυαλό αλλά και σε ψυχή», σημείωσε ακόμα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: