Μιλφέιγ το γρήγορο & εύκολο !!

Θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους !!!

Υλικά

    3  μπισκότα φύλλα σφολιάτας
    4 ποτήρια γάλα
    5 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ
    ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
    2 βανίλιες
    2 κρόκους αυγών
    250 γρ. βούτυρο
    1 κουτί σαντιγί φυτική των 500
    γάλα για την σαντιγί
     ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα με την ζάχαρη ανακατεύοντας”
Εχουμε κρατήσει σε ένα ποτήρι του νερού μισό ποτήρι γάλα κι εκεί διαλύουμε το κορν φλάουερ και τις βανίλιες.
Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο γάλα που έχει αρχίσει να βράζει και ανακατεύουμε συνέχεια μεχρι να πήξει.
Αποσύρουμε από την φωτιά την κατσαρόλα και ανακατεύοντας γρήγορα και συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και τους κρόκους .
Αφηνουμε να κρυώσει μην επηρεάσει την σφολιάτα.
Σε ταψάκι τσέρκι στρώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας και κάνουμε το πρώτο στρώμα κρέμας αδειάζοντας την μισή ποσότητα.
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας και στρώνουμε την υπόλοιπη κρέμα μας.
Χτυπάμε την σαντιγί με το γάλα προσθέτοντας και 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη και την στρώνουμε  στο τέλος επάνω .Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη και σπάμε λίγα από το φύλλο σφολιάτας για διακόσμηση .Το βάζουμε ψυγείο να σταθεροποιηθεί και καλή όρεξη !!

*Αν δεν βρείτε μπισκότα φύλλα σφολιάτας βάλτε τα απλά με την διαφορά ότι τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα  λίγο λαδι πέρασμα μην κολλήσει τα τρυπάμε με ένα πιρούνι να μην φουσκώσουν τα ψήνουμε λίγο να ροδίσουν και συνεχίζουμε την συνταγή μας .
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.


syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: