Μια εύκολη συνταγή με απλά υλικά: Στραπατσάδα

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτάΒαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 2 – Eύκολη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

Δύο ντομάτεςΜία πράσινη πιπεριάΈνα κρεμμύδι ξερό150 γραμμάρια φέταΤέσσερα αυγάΠιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τις πιπεριές σε φέτες. Τρίβουμε τις ντομάτες ή τις κόβουμε σε κυβάκια και τις βάζουμε στην κατσαρόλα με λάδι ανακατεύοντας συχνά για να μην μας κολλήσουν μέχρι να πάρουν μία βράση.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5 περίπου λεπτά. Όσο περιμένουμε τις ντομάτες τρίβουμε το τυρί και χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ.

Ρίχνουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε και τα αυγά. Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να πήξουν ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν τα αυγά είναι έτοιμα σερβίρουμε.

Πηγή: news.gr

syntages

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: