Μετωπική σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού για το θέμα της συνεργασίας με μπαράζ ανακοινώσεων

Πόλεμο ανακοινώσεων προκάλεσαν όσα είπε ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης σε σχέση με τα σενάρια σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στην Κ.Ο. του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, εμφανίσθηκε αρνητικός στα σενάρια για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος και λέγοντας: “Σε παζάρια, συγκολλήσεις μηχανισμών, εμείς δεν συμμετέχουμε. Ούτε είμαστε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να ξεπλύνουν κάποιοι το κυβερνητικό τους παρελθόν. Είναι προκλητικό αυτοί που δεν έκαναν τις μεταρρυθμίσεις όλα τα χρόνια που ήταν στην εξουσία, να μιλούν σήμερα για μεταρρυθμίσεις”

ΠΑΣΟΚ : «Το γαρ πολυ της θλίψεως…»

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη: Είναι κρίμα ένα κόμμα να μη μπορεί να πάρει τα σωστά μηνύματα από το εκλογικό αποτέλεσμα. Να μη μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ως φαίνεται το «γαρ πολύ της θλίψεως (και της αμηχανίας) γεννά παραφροσύνην». Κατά τα άλλα για τους αφορισμούς και τις επιθέσεις ισχύει το «εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια»

Από το Ποτάμι πάντως δεν άφησαν αναπάντητη την δήλωση του εκπροσώπου τύπο του ΠΑΣΟΚ και έδωσαν την δική τους απάντηση, σε μια σύγκρουση μεταξύ των δύο κομμάτων που όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού:

Σας θυμίζει κάτι το ύφος; Είναι το ΠΑΣΟΚ που (νομίζει ότι) επιστρέφει.

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: