Μετέτρεψε οστά 200 ανθρώπων σε σερβίτσιο και έγινε επιχειρηματίας

Η ιδέα του να πίνει κανείς από ένα φλιτζάνι φτιαγμένο από τα οστά κάποιου αγαπημένου του προσώπου που έχει πεθάνει, είναι κάτι που πραγματικά ξαφνιάζει. Ο Justin Crown, αφού πέθανε ο παππούς του ένιωσε την ανάγκη να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης που θα του τον θύμισε και θα τον βοηθούσε να αντιμετωπίσει τον θάνατό του. 

Αγόρασε λοιπόν 200 οστά διαφορετικών ανθρώπων από το ίντερνετ και συγκεκριμένα από εμπόρους που τα πουλούν σε επιστήμονες για ιατρικούς σκοπούς, τα μετέτρεψε σε σκόνη την οποία και χρησιμοποίησε κατά την κατασκευή ενός πλήρους σερβίτσιου για οκτώ άτομα!

Τέσσερις μήνες χρειάστηκαν για την υλοποίηση της ξεχωριστής ιδέας του. Στη συνέχεια έσπευσε να τη μοιραστεί με φίλους του, τους κάλεσε στο σπίτι και γευμάτισαν χρησιμοποιώντας το πρωτοπόρο κεραμικό, με οστά σερβίτσιο του. Όταν τους ενημέρωσε από τι ήταν φτιαγμένο, εκείνοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι και του ζήτησαν να φτιάξει κάτι και για τους ίδιους από τα οστά δικών τους που είχαν πεθάνει.

Ο Justin Crown όχι μόνο δέχτηκε αλλά έφτιαξε και μια επιχείρηση, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει ένα αντικείμενο που…θα του θυμίζει κάποιο συγγενή ή φίλο που έχει φύγει από την ζωή. 

Μια τραγική στιγμή οδήγησε τον εν λόγω καλλιτέχνη στη σύλληψη μιας τρελής ιδέας αλλά και τη δημιουργία μιας μοναδικής επιχείρησης, της Chronicle Cremation Designs. Στόχος του να αλλάξει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων για τον θάνατο. Κι αν κάποιος από σας πιστεύει ότι τα παραπάνω δεν αληθεύουν, σας παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης: cremationdesigns.com

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: