Μετεωρολόγος παίρνει πόζα και αερίζεται σε ζωντανή μετάδοση [βίντεο]

Viral έγινε μέσα σε λίγες ώρες ένα βίντεο που δείχνει έναν μετεωρολόγο από τις ΗΠΑ να… αερίζεται σε ζωντανή μετάδοση, παίρνοντας μάλιστα και μια χαρακτηριστική πόζα.

Ο Chris Dunn από το κανάλι WPMI της Αλαμπάμα μιλούσε για τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν στην περιοχή, όταν έκοψε την πρότασή του στη μέση και, χωρίς να προσπαθήσει να καλύψει την πράξη του, αερίστηκε.

«Τον ίδιο καιρό θα έχουμε και την Κυριακή μέχρι τις 17.00. Μας περιμένει λοιπόν ένα αρκετά ήσυχο σαββατοκύριακο…», είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο ο ήχος που ακούστηκε μετά μόνο ήσυχος δεν ήταν.

Ο χαρακτηριστικός ήχος, η στάση του σώματος και το χαμόγελο ανακούφισης του μετεωρολόγου προδίδουν την ανάρμοστη πράξη, ωστόσο χρήστες του διαδικτύου κατηγόρησαν το άτομα που πόσταρε το βίντεο ότι πρόσθεσε ο ίδιος τον «ενοχοποιητικό ήχο», εκμεταλλευόμενος την παράξενη πόζα του μετεωρολόγου για να τον εκθέσει.

«Είναι 100% fake. Απλώς έσκυψε έτσι ώστε να φαίνεται το Ντέστιν στον χάρτη», έγραψε ένας υποστηρικτής του Dunn, ωστόσο την αλήθεια γνωρίζει μόνο ο μετεωρολόγος.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: