Μετά τα Χριστούγεννα τελικά η λειτουργία των μποναμάδων – Αντέδρασε ο Εμπορικός Σύλλογος – Αχαΐα

Μετά τα Χριστούγεννα τελικά η λειτουργία των μποναμάδων   Αντέδρασε ο Εμπορικός Σύλλογος   Αχαΐα

Όπως δήλωσε στο thebest o Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς οι μποναμάδες θα ανοίξουν μετά τα Χριστούγεννα και προσθέτει ότι ο Σύλλογος Μικροπωλητών είχε διατυπώσει αίτημα, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, οι πάγκοι να στηθούν από την παραμονή των Χριστουγέννων αντί για τις 2-3 μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, όπως συνηθίζεται τελευταία.

Αρχικά το αίτημα έγινε δεκτό ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τον κ. Μελά ότι υπάρχει παλαιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προβλέπει τη λειτουργία τους τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης υπήρξε αντίδραση από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας στην ενδεχόμενη παράταση λειτουργίας των μποναμάδων. Όπως επισημαίνει o Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργος Ρώρος, έγινε έγγραφη παρέμβαση στο Δήμο. Ο κ. Ρώρος δηλώνει ότι σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προβλέπει συγκεκριμένη διάρκεια του παζαριού, ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρχει συντονισμός και συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων για ζητήματα που τους αφορούν.

Ελευθερία Μακρυγένη

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: