Met Gala: 15 extravagant εμφανίσεις που έμειναν στην ιστορία του event

Met Gala: 15 extravagant εμφανίσεις που έμειναν στην ιστορία του event

Όλα εκείνα τα outfits που δεν πρόκειται να ξεχάσεις όσος καιρός κι αν περάσει.

Το Met Gala είναι το ετήσιο event για το Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute στη Νέα Υόρκη. Συνήθως διεξάγεται την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου σηματοδοτώντας παράλληλα το τέλος της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, όμως, φέτος, λόγω της πανδημίας και των συνθηκών που έχει δημιουργήσει, έχει μετατεθεί για τις 13 Σεπτεμβρίου.

Το red carpet του συγκαταλέγεται στα πιο διάσημα κόκκινα χαλιά της χρονιάς και οι πιο διάσημοι celebrities -που παρευρίσκονται μόνο με πρόσκληση- δημιουργούν με τη βοήθεια του team τους looks που λίγο μετά συζητάει όλος ο πλανήτης. Ο λόγος; Η δημιουργικότητα της τέχνης που αποτυπώνεται πάνω στα ρούχα.

Τα 9 πιο ακριβά red carpet looks στην ιστορία της μόδας – Εξωπραγματικά τα ποσά τους

Met Gala 2021

Για το φετινό Met Gala έχει μείνει λιγότερο από μία εβδομάδα και ήδη έχει γίνει γνωστό ότι μεγάλα ονόματα, όπως Timothée Chalamet, Billie Eilish και Naomi Osaka, θα βρεθούν στα σκαλιά του Metropolitan Museum και κάτω από τα φώτα των φωτογράφων.

Met Gala 2021: Έτοιμες για χρυσόσκονη; 15 glam εμφανίσεις που θα σε πείσουν (photos)

Οι θέσεις στο Met Gala 2021

Πρόσφατα, το γεγονός ήρθε στο προσκήνιο καθώς δημιουργήθηκε προβληματισμός σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ιθύνοντες αποφάσισαν να τοποθετήσουν τους celebrities.

Η Vera Wang βρέθηκε δίπλα στην TikToker Addison Rae. Ο Harry Styles δίπλα στη Celine Dion και η λίστα συνεχίζεται. Δεν ξέρουμε το σκεπτικό με το οποίο συνέβη αυτή η διαρρύθμιση, αλλά ο κόσμος σίγουρα είχε τη δική του άποψη.

Τα πιο extravagant looks

Με το Met Gala να πλησιάζει, ήρθε η ώρα να θυμηθείς μερικά από τα πιο extravagant looks που έχουν περάσει ποτέ από το κόκκινο χαλί του, αρχίζοντας από το Bob Mackie naked dress της Cher.

Συνέχισε παρακάτω για τα υπόλοιπα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: