Μεσολόγγι: Δύο οικογένειες έγιναν… μαλλιά κουβάρια

Καυγάδισαν για περιουσιακά ζητήματα και αλληλομηνύθηκαν καταγγέλλοντας ξυλοδαρμούς εκατέρωθεν

Θα δυσκολευτεί να βγάλει άκρη ο ανακριτής σχετικά με τον υπαίτιο του επεισοδίου που αναστάτωσε την περιοχή Νεοχώρι Οινιάδων στο Μεσολόγγι! Οι δυο οικογένειες, που έχουν και συγγενική σχέση, καυγάδισαν για περιουσιακά ζητήματα και αλληλομηνύθηκαν καταγγέλλοντας ξυλοδαρμούς εκατέρωθεν!

Πρώτος κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού ένας 40χρονος, που ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε από έναν 57χρονο και την 21χρονη κόρη του και κατέθεσε μήνυση σε βάρος τους για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη. Υποστηρίζει, ακόμη ότι οι γονείς του κατέληξαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, όταν είδαν να δέχεται επίθεση, κάτι που -όπως ισχυρίζεται- έχει συμβεί και στο παρελθόν!

Ο 57χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αλλά στο τμήμα έφτασε η σύζυγός του που και αυτή υπέβαλε μήνυση κατά του 40χρονου, επίσης για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη! Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν και οι δυο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ο οποίος τους άσκησε τις ανάλογες διώξεις και τους άφησε ελεύθερους, πετώντας το «μπαλάκι» της διερεύνησης της υπόθεσης στον ανακριτή!

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: