Μέσα από το φακό Macrofying η Mazda «φωτίζει» τις λεπτομέρειες

H Mazda αναδεικνύει τις τελειότητες των αυτοκινήτων της φωτίζοντας τις λεπτομέρειες μέσα από το φακό του Γερμανού Ole Bielfeldt. Ο διάσημος φωτογράφος χρησιμοποιώντας την τεχνική Macrofying αναδεικνύει την απόλυτη αρμονία που βρίσκεται ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργικότητα στα αυτοκίνητα της Mazda.

Η φιλοσοφία πίσω από το Takumi είναι βαθιά ριζωμένες στο DNA της Mazda. H τελειότητα προέρχεται από το ανθρώπινο άγγιγμά τους. Οι τεχνίτες αφήνουν πάντα λίγο από την προσωπικότητά τους στη δουλειά τους. Δημιουργούν  αντικείμενα με ψυχή. Η τελειότητα, με αυτή την έννοια, δεν είναι επιφανειακή. Προχωράει σε βάθος. Ανεξάρτητα από το πού κοιτάει κανείς, κάθε κλωστή, κάθε κηλίδα μελανιού, είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.

Από την άλλη πλευρά ο Γερμανός φωτογράφος με την τεχνική του και με τη βοήθεια του Macrofying αναδεικνύει , στην πιο μικρή λεπτομέρεια κάθε κομμάτι της ιαπωνικής μάρκας.

Η τελειότητα, με αυτή την έννοια, δεν είναι επιφανειακή. Προχωράει εις βάθος. Ανεξάρτητα από το πού κοιτάει κανείς, κάθε κλωστή, κάθε κηλίδα μελανιού, είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.

Για τους εκατομμύρια ακολούθους του στο TikTok και στο YouTube, ο Γερμανός Macrofying φωτογράφος και σκηνοθέτης δημιουργεί μαγευτικά βίντεο με ζουμ που αναδεικνύουν την ομορφιά σε καθημερινά πράγματα, από έναν πυρήνα αλατιού μέχρι μια σταγόνα αρώματος που χτυπά το ανθρώπινο δέρμα.

Για αυτή τη συνεργασία, ο καλλιτέχνης βυθίζεται πλήρως στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Mazda. Το «Details Make Perfection» αφηγείται την ιστορία ενός Mazda CX-60, από τις απαρχές του μέχρι την τεχνική του υλοποίηση. Τι δίνει στο χρώμα Soul Red Crystal το μοναδικό βάθος και τη λάμψη του; Πώς διαμορφώνουν οι τεχνίτες στη Mazda τα πήλινα μοντέλα με το χέρι;

Εξετάζοντας τα υλικά και τις διαδικασίες σε μικροσκοπικό επίπεδο, το έργο του Macrofying ενθαρρύνει μια νέα εκτίμηση για τη μαεστρία και την απόλυτη ακρίβεια που απαιτείται για τη δημιουργία ομορφιάς τέτοιου επιπέδου.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας: εκπληκτικά βίντεο που όχι μόνο εμβαθύνουν στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που συνεπάγεται η δημιουργία κάτι όμορφου, αλλά παράλληλα εκφράζουν και την ουσία που κάνει τα αυτοκίνητά της ιαπωνικής μάρκας αριστουργήματα, κατασκευασμένα στην Ιαπωνία.

Μέσα από το φακό Macrofying η Mazda «φωτίζει» τις λεπτομέρειες gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: