Μενεγάκη σε Κωστόπουλο: «Έκανες πλάκα γι’ αυτό που περνούσα και υπέφερα!»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ο χθεσινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, οι δύο τους είχαν να μιλήσουν 7.5 χρόνια. «Θες να μάθεις τι έγινε με εμάς»,ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος την Ελένη Μενεγάκη.

«Τι έγινε με εμάς. Εγώ πικράθηκα. Πληγώθηκα πάρα πολύ. Και θύμωσα πάρα πολύ!», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τότε αναφέρθηκε στην πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, που είχε κυκλοφορήσει στο περιοδικό ΟΚ, που τότε ανήκε στην εκδοτική εταιρία του, Ιmako.

«Μιλάς για τη φωτογραφία που βγήκε τέσσερις μήνες μετά (την ανακοίνωση διαζυγίου;). Αυτό που μου χρεώνετε. Το ΟΚ! βγήκε 11 Μαΐου. Η ανακοίνωση διαζυγίου έγινε αρχές Φλεβάρη. Ήμουν στο Παρίσι με τη Τζένη. Τρεις μήνες τα περιοδικά (της Imako) δεν έγραφαν τίποτα!»,της είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Δεν ήταν αυτό! Όλο αυτό το διάστημα εσύ ως καλεσμένος στις εκπομπές, έκανες πλάκα γι’ αυτό που εγώ περνούσα και υπέφερα!», του απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.«Με στεναχώρησε ο χωρισμό μου με την Τζένη»Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τα συναισθήματα του για τον χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού. «Εμένα με στεναχώρησε ο χωρισμός ο δικός μου», είπε.

«Γιατί ποιος σου είπε ότι όποιος χωρίζει, να σου μιλησει και άλλος ένας άνθρωπος που έχει περάσει χωρισμό, ούτε έχει σημασία ποιος παίρνει την πρωτοβουλία, γιατί και οι δύο φτάνουν στον χωρισμό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

protothema.gr

lifestyle

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: