Μελισσανίδης:«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το αίσχος»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ εμφανίζεται αποφασισμένος να «διώξει το σάπιο κατεστημένο»
Αποφασισμένος να… «διώξει το σάπιο κατεστημένο» εμφανίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θα στηριχθεί στην «συμμαχία» Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για να φτιάξει το προϊόν το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο τώρα δεν υπάρχει.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ σύμφωνα με τη Live Sport και τον Βασίλη Βέργη, μιλώντας σε στενούς συνεργάτες του δηλώνει βέβαιος πως η εξυγίανση θα έρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού όπως λέει δεν «…δεν είναι δυνατόν να διοικούν νεκροκεφαλές το ποδόσφαιρο».

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε μόνο εγώ και ο Ιβάν (Σαββίδης). Και ο Παναθηναϊκός όχι απλώς ασχολείται, αλλά καίγεται για την αλλαγή στην ΕΠΟ. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια να διώξουμε το σάπιο κατεστημένο», έλεγε σε συνεργάτες του, ενώ επαναλαμβάνει διαρκώς πως «… μπορούμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και θα το φτιάξουμε. Δεν είναι στόχος να αλλάξει ο χαλίφης, αλλά να φτιάξει επιτέλους το προϊόν, γιατί αυτή τη στιγμή προϊόν δεν υπάρχει. Το έχουν καταστρέψει».

Ο Μελισσανίδης θεωρεί πως στο ίδιο τραπέζι θα ήταν καλό να καθίσει και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά δεν πιστεύει πως αυτό θα γίνει. «Θα ήταν το καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να καθόταν ο Μαρινάκης σε αυτό το τραπέζι. Γι’ αυτό εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πάει άλλο!»,

Αν και το ΣτΕ δικαίωσε την ΕΕΑ κρίνοντας τον «Τιγρη» ότι είναι εν τοις πράγμασι διοικητής της ΠΑΕ ΑΕΚ και γι’ αυτό τον λόγο απαγορεύτηκε η συμμετοχή των αγώνων της στα κουπόνια του ΟΠΑΠ, ο Μελισσανίδης υποστηρίζει πως η εξυγίανση έχει και επιχειρηματικό ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής του στον Οργανισμό.

Σε ότι αφορά την επένδυση του στην ΑΕΚ και το σκεπτικό του να μην προχωράει σε ακριβές μεταγραφές αλλά και τον εκνευρισμό που του προκαλούν οι διαιτητικές αποφάσεις, υποστήριξε. «Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο, και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ, πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε. Δεν είναι δυνατό να μη δίνουν το πέναλτι στον Γιόχανσον και στον Ολυμπιακό να δίνουν πέναλτι και αποβολές που γελάνε και τα σκυλιά».

Επίσης εκφράζει την σιγουριά του πως η «Αγία Σοφία» θα γίνει, όμως παράλληλα θα πρέπει να φτιάξουν το ποδόσφαιρο γιατί με τη σημερινή κατάσταση της διαφθοράς και αναξιοπιστίας σε λίγο δεν θα πατάει κανείς στο γήπεδο.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: