Μεγαλύτερη ικανότητα ρυμούλκησης για το Mustang Mach-E

Οι μηχανικοί της Ford αύξησαν την ικανότητα ρυμούλκησης. Τώρα η εγκεκριμένη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα της Ford Mustang Mach-E αυξάνεται στα 1.000 kg για τα μοντέλα Extended Range τόσο στην έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και στην τετρακίνητη έκδοση. Αυτή η επίδοση είναι αρκετή για να μπορούν οι ιδιοκτήτες των Mach-E, να ρυμουλκήσουν ένα τυπικό μικρό ή μεσαίο πολυεστερικό σκάφος.

Μετά από τις τροποποιήσεις που έγιναν ο This Woelpern, general manager, Imports, Ford Ευρώπης δήλωσε:

«Η αναβάθμιση της ικανότητας ρυμούλκησης της Mustang Mach-E είναι μία από τις πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις που συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σε hardware και software, ή μέσω έγκρισης τύπου, για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.Η αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης ειδικότερα, δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία μας να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών, αφού εξετάσαμε την προοπτική υλοποίησης μιας αύξησης και προσφέροντάς τους τελικά αυτό που ήθελαν».

Η Mustang Mach-E έχει επίσης αναβαθμιστεί για μείωση του χρόνου φόρτισης μεταξύ 80-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας από 52 λεπτά σε 15 λεπτά, ενώ μια επαναβαθμονόμηση της λειτουργίας οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving) προσφέρει τώρα μία πιο ομαλή συμπεριφορά στις χαμηλότερες ταχύτητες που συνδυάζεται με βελτιώσεις στην οδηγική άνεση.

Αυτό το πολύ όμορφο σχεδιαστικά και αξιόπιστο μοντέλο, το οποίο πωλείται στην Ευρώπη πάνω από ένα χρόνο, εξακολουθεί με το τολμηρό στυλ να κερδίζει νέους φίλους τόσο για τον fun-to-drive χαρακτήρα όσο και  για την αυτονομία του οχήματος. Μετά από έρευνα που έγινε από την Ford διαπιστώθηκε ότι περίπου το 88% των πελατών του μοντέλου μέχρι σήμερα έχει προέλθει από άλλες μάρκες αυτοκινήτων.

Τέλος όλοι οι ιδιοκτήτες των νέων Mustang Mach-E μπορούν να επωφεληθούν από πολλές πρόσφατες βελτιώσεις μέσω ενημερώσεων λογισμικού ή εγκρίσεων τύπου, ενώ περαιτέρω over-the-air ενημερώσεις προγραμματίζονται με στόχο στη συνεχή βελτίωση της.

 

 

Μεγαλύτερη ικανότητα ρυμούλκησης για το Mustang Mach-E gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: