Με τη Μαρέβα Μητσοτάκη συναντήθηκαν Φίλιππος Φόρτωμας και Αριάννα Ροκφέλερ

Τη Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκαν ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας και η Αριάννα Ροκφέλερ, απόγονος του φιλέλληνα Τζον Ροκφέλερ Τζούνιορ, με τη δωρεά του οποίου αναστηλώθηκε η Στοά του Αττάλου.

Μετά την επίσκεψης της Αριάννας Ροκφέλερ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Τήνο, συναντήθηκε με την σύζυγο του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για την οικογένεια Ροκφέλερ.

Η κυρία Μητσοτάκη δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφία από την συνάντηση σχολιάζοντας: “Με χαρά καλωσορίσαμε την @arianarockefeller στην Ελλάδα, εγγονή του John D. Rockefeller Jr., ενός σημαντικού φιλέλληνα και φιλάνθρωπου. Η αναστήλωση της Στοάς του Αττάλου που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ετών 1953-1956 από την Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών υλοποιήθηκε χάρη στη δωρεά της οικογένειας Rockefeller”.

Ομοίως και ο ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας, αναδημοσίευσε την ανάρτηση της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να επισκεφτούμε μαζί με την κ. Αριάνα Ροκφέλερ την κ. Μαρεβα Μητσοτάκη.
Η ιστορία και ο πολιτισμός της χώρας μας στο επίκεντρο της συζήτησής μας. Μαζί μας οι συνεργάτες μας κυρίες Χάιντι Λαζάνη, Αφροδίτη και Αθήνα Δελλαπόρτα.

Ευχαριστούμε πολύ @marevagrabowskimitsotaki »

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: