Με λάθος η τιμητική επιγραφή που αποκάλυψε ο Ολάντ για τους νεκρούς του Charlie Hebdo! (ΦΩΤΟ)

Πάλι στραμμένα τα βλέμματα στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αλλά και πάλι για όλους τους λάθος λόγους. Ένα λάθος ήταν αρκετό για να αμαυρώσει την τελετή μνήμης για τα θύματα του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo  καθώς στην τιμητική επιγραφή για τους 11 νεκρούς από το τραγικό περιστατικό στα γραφεία του Charlie Hebdo που έγινε στις 7 Ιανουαρίου 2015 από τα πυρά των αδελφών Κουασί, το τελευταίο όνομα στη λίστα με τα 11 θύματα ήταν γραμμένο λάθος. Αντί για Georges Wolinski, στην επιγραφή είχε χαραχθεί το ονοματεπώνυμο Georges Wolinsky.

Ο Ολάντ έχοντας στο πλευρό του τη δήμαρχο των Παρισίων Αν Ινταλγκό περήφανος έκανε τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής επιγραφής αλλά όταν το πανί έπεσε και αποκαλύφθηκε η επιγραφή, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.
Μετά τη γκάφα που μεταδόθηκε, μάλιστα, σε πανεθνικό δίκτυο, η επιγραφή καλύφθηκε με ένα μαύρο -αυτή τη φορά- πανί και κολλητική ταινία.

«Οπωσδήποτε τα ονόματα θα χαραχθούν ξανά. Εκεί έγινε το λάθος» δήλωσε πηγή από το δημαρχείο της γαλλικής πρωτεύουσας.
Όλοι τώρα ελπίζουν ότι την Κυριακή, οπότε και είναι προγραμματισμένη τελετή στην πλατεία της Δημοκρατίας θα πάνε όλα κατ’ευχήν.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: