Με ισοβαθμία πάνε στο Abu Dhabi οι δύο μονομάχοι της F1

Μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα με τρείς εκκινήσεις ο Lewis Hamilton κέρδισε τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Τώρα Hamilton και Verstappen έχουν και οι δύο 369.5 βαθμούς και πάνε την άλλη Κυριακή στο Abu Dhabi για να λύσουν τις διαφορές τους. Μπορεί η Τζέντα να είναι χλιδάτη, μπορεί να εντυπωσίασε με τα εφέ και τους φωτισμούς στον ουρανό, όμως η πίστα δεν προσφέρεται για αγώνες της F1. Όταν τα μονοθέσια περνούν μέσα από την πόλη φλερτάρουν με τους τοίχους. Ένα λάθος φέρνει την καταστροφή και μοιραία βγαίνει η κόκκινη σημαία και χάνεται τελείως ο ρυθμός του αγώνα.
Στο χθεσινό αγώνα o Hamilton κατάφερε να προστατέψει την πρώτη θέση του ενώ ο Bottas έκλεισε τον δρόμο στον Ολλανδό . Στον πρώτο γύρο ο Alonso ήταν ο πιο κερδισμένος, καθώς κατάφερε να κερδίσει τρείς θέσεις . Ο Mick Schumacher χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα στις μπαριέρες και κατέστρεψε όχι μόνο το μονοθέσιο του αλλά και τον αγώνα.
Βγήκε η κόκκινη σημαία και ο Verstappen βρέθηκε ξαφνικά στην πρώτη θέση. Στην επανεκκίνηση ο Hamilton πέρασε τον Ολλανδό αλλά αυτός τον έκλεισε και υποχρεώθηκε να τον αφήσει να τον περάσει. Όταν έγινε αυτό ο Ολλανδός φρενάρησε και ο Hamilton χτύπησε την μπροστινή πτέρυγα. Με σπασμένη πτέρυγα τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Τελικά το φετινό πρωταθλητή θα τον μάθουμε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς

H κατάταξη στη Τζεντα

Με ισοβαθμία πάνε στο Abu Dhabi οι δύο μονομάχοι της F1 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: