Με δυνατά όπλα η ΑΕΚ κόντρα στο Δήμο για το γήπεδο

Οι εξελίξεις θα τρέξουν από εδώ και πέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ, μετά το τέλος της δημόσιας διαβούλευσης. Πλέον το μπαλάκι πέφτει στο ΥΠΑΠΕΝ, κυρίως, και όχι τόσο στην πλευρά της ΑΕΚ, καθώς από την Ένωση περιμένουν από το Υπουργείο και τον κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη να μην… ξεχαστεί (όπως ο προκάτοχός του κ. Λαφαζάνης) και να υπογράψει άμεσα την έγκριση της Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Ειδικά από τη στιγμή που και οι 19 υπηρεσίες του υπουργείου που συμμετείχαν στη διαβούλευση εισηγήθηκαν θετικά, χωρίς καμία παρατήρηση, για το γήπεδο της ΑΕΚ, υπάρχει η πίστη πως δεν θα καθυστερήσουν παραπάνω από το κανονικό οι τελικές υπογραφές.

Τη Δευτέρα (30/11) θα έχουμε πάντως μία σύσκεψη κορυφής στο ΥΠΑΠΕΝ, παρουσία της ΑΕΚ φυσικά, αλλά και της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλαδέλφειας. Ο Δήμος είναι η μοναδική πλευρά που έχει γνωμοδοτήσει αρνητικά το γήπεδο της ΑΕΚ και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα θα γίνει μία… μάχη τεχνικής κυρίως φύσεων. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ όπως είναι λογικό θα πάνε σε αυτό το ραντεβού, με στόχο να δώσουν συγκεκριμένες και τεκμηριομένες απαντήσεις στις… ενστάσεις του Δήμου, έχοντας στο ίδιο τραπέζι ΥΠΑΠΕΝ και Περιφέρεια ώστε να ακούσει κάθε πλευρά όλες τις απαντήσεις.

Η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί, στο ραντεβού της Δευτέρας, από τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλο και τους δύο μηχανικούς της Dimand, που εκπόνησαν την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την κυκλοφοριακή μελέτη.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: