Μάχονται για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού Ρεάλ και Σίτι


Την αντίπαλό της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα μάθει απόψε το βράδυ η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία την Τρίτη γνώρισε μία από τις πιο γλυκές ήττες της ιστορίας της στο Μόναχο, καταφέρνοντας να κλέψει το εισιτήριο από την Μπάγερν χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 21.45 (OTE SPORT 1) στο «Μπερναμπέου», στον επαναληπτικό του 0-0 στο «Έτιχαντ».

Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή στα ημιτελικά της διοργάνωσης για τους Άγγλους, που στοχεύουν στον πρώτο τελικό της ιστορίας τους την ώρα που η «βασίλισσα» θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του 11ου τροπαίου της.

Οι γηπεδούχοι Ισπανοί θα ενισχυθούν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που προπονείται πια κανονικά και βρίσκεται στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του θα παίξει.

Αντίθετα, εκτός μάχης είναι οι Καζεμίρο και Μπενζεμά με τραυματισμούς, με τον Γάλλο επιθετικό να αντικαθίσταται ή από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ ή από τον Λούκας Βάσκεθ.

Στη Μάντσεστερ Σίτι δεδομένη είναι η απουσία των Ζαμπαλέτα και του Νταβίντ Σίλβα. Αντίθετα ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ο Γιαγιά Τουρέ, που παρότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Νταμίρ Σκόμινα από τη Σλοβενία.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: