Μαρία Κορινθίου: «Το θέατρο αιμορραγεί και ο ηθοποιός ματώνει» (video+photo)

Μεταξύ των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι και το κλείσιμο των θεάτρων, με τον καλλιτεχνικό χώρο να διανύει την πιο δύσκολη περίοδο.

Το περιοδικό της Μαρίας Κορινθίου, Koita, της Aikor Productions, πήρε την πρωτοβουλία, μαζί με καταξιωμένους ηθοποιούς,  να «ματώσουν» και με μία φωνή να δηλώσουν ότι «το θέατρο ματώνει». 
«Μια καμπάνια που έχει να κάνει, με την βαθιά πληγή, του θεατρικού χώρου στις δύσκολες ημέρες της πανδημίας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.
Η καμπάνια προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», με τη Μαρία Κορινθίου να δηλώνει μέσω skype:
«Το βίντεο γυρίστηκε πριν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα. Ήμουν σίγουρη γι” αυτό το δεύτερο mini lockdown και θεωρώ ότι θα υπάρξει κι άλλο μεγαλύτερο…
Η ιδέα μου ήρθε όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση. Μου ήρθε όλη η εικόνα του ματωμένου ηθοποιού και κάπως έτσι έγινε η καμπάνια. Το είπα στη συνέταιρό μου και στον σύζυγό μου (Γιάννη Αϊβάζη) και το δημιουργήσαμε.
Η καμπάνια δεν έχει σκοπό να σοκάρει, αλλά να θίξει ότι όντως το θέατρο αιμορραγεί και ο ηθοποιός ματώνει με όλη αυτή την κατάσταση».
Δείτε την πρόσφατη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram.


  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr