Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη: «Γ…ω τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;»

«Παρακαλάω κάθε μέρα να είναι ψέμα όλα αυτά και να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μου» είπε ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» — «Για ποιον έρωτα μιλάμε;» συνέχισε — Είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου του είχε παραδεχτεί ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας — «Τα προβλήματα άρχισαν πριν τον χαμό της Ίριδας»

Με το… περίφημο κόκκινο σακάκι εμφανίστηκε απόψε στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη.

Τα πρώτα λόγια της ήταν: «Καλησπέρα, δεν λέει να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους των τριών παιδιών. Η μητέρα έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στο άνοιγμα των φακέλων των θανάτων των άλλων δύο παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς, όπως είπε, «ερευνάται αν έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας».

«Συνεχίζουμε τη βαθιά έρευνα μας και φέρνουμε στο φως σοβαρές μαρτυρίες, που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στην έρευνα» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στο «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη είπε, μεταξύ άλλων: «Μιλήσαμε για ώρες με τον δικηγόρο του. Τον συνόδευε ο δικηγόρος του. Είμαι επίμονη, γιατί θέλω να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να υποστηρίζω την κατηγορία εις βάρος μιας μάνας που σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου παιδιά» είπε ο ίδιος ο Δασκαλάκης, γυρίζοντας πίσω στα χρόνια της γνωριμίας του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη γρήγορη δημιουργία οικογένειας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εξηγώντας ότι αγαπάει τα παιδιά. Είπε ακόμη ότι η 33χρονη μητέρα των παιδιών του, παραδέχθηκε στον ίδιο μια απόπειρα αυτοκτονίας, την οποία απέδωσε σε κατάθλιψη, εξαιτίας της απώλειας της γιαγιάς της.

«Έβλεπα μια γυναίκα που προσπαθούσε να κρατήσει την οικογένειά της» ανέφερε, λέγοντας ότι τα προβλήματα άρχισαν πριν τον χαμό της Ίριδας και μετά συνεχίστηκαν με τον χωρισμό τους. Όπως είπε, δεν αντιλήφθηκε κάποια ακραία συμπεριφορά της προς τα παιδιά, ενώ δεν αρνήθηκε ότι είχε σημειωθεί μεταξύ τους ένα επεισόδιο, μπροστά στα παιδιά.

«Παρακαλάω κάθε μέρα να είναι ψέμα όλα αυτά και να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μου… Γ… τον έρωτα. Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; Για ποιον έρωτα μιλάμε;» είπε ακόμα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Πούτιν θέλει μια νίκη στο Ντονμπάς για την 9η Μαΐου, θα ζήσουμε πολύ δύσκολες σκήνες», λέει ο Μακρόν

Ατάραχος στο εδώλιο ο Αναγνωστόπουλος, δήλωσε έγγαμος και χήρος

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: