Μαξίμου: Σκληρή επίθεση στη ΝΔ λίγο πριν τη συνάντηση Τσίπρα-Μητσοτάκη

Σκληρή ανακοίνωση κατά της ΝΔ εξέδωσε το Μαξίμου λίγη μόλις ώρα πριν από την πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, με το νέο πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.
Το Μαξίμου απαντά στις δηλώσεις Κουμουτσάκου περί εφόδου της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ στον κρατικό μηχανισμό, σημειώνοντας: «Στη ΝΔ δεν έχουν μετακλητούς υπαλλήλους όπως προβλέπει ο Νόμος; Δεν είναι άνθρωποι της εμπιστοσύνης τους; Δεν ξέρουν ότι η θητεία τους λήγει αυτόματα με την λήξη της θητείας των προϊσταμένων τους;». Παράλληλα, αναφέρεται ευθέως στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας: «Η ηγεσία Μητοστάκη διεκδικεί αριστεία στη σπέκουλα και το λαϊκισμό» τονίζεται επίσης.
Επίσης, το Μαξίμου στρέφεται κατά της ΝΔ, καλώντας την «να αφήσει τους κλαυθμούς για τις δουλειές που χάνονται», καθώς αυτοί είναι «οι άνθρωποι που σχεδίασαν 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο και την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα». «Το κόμμα των θαλασσοδανείων -τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός- ας χαμηλώσει τους τόνους. Λίγη αιδώς δεν βλάπτει» καταλήγει η ανακοίνωση.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: