Μακελειό στο Παρίσι: Τουλάχιστον 60 νεκροί απο πολλαπλές επιθέσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σειρά συντονισμένων επιθέσεων σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι με πολλούς νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Σύμφωνα με το Associated Press, Γάλλοι αστυνομικοί ανέφεραν ότι 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τους πυροβολισμούς στο εστιατόριο και περίπου 35 ακόμη άτομα στο θέατρο Μπατακλάν, όπου αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ομηρία. Η αστυνομία ανέφερε ότι περίπου 100 άνθρωποι κρατούνται όμηροι αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, δύο εκρήξεις σημειώθηκαν έξω από το Stade de France, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη φιλικός αγώνας Γαλλίας – Γερμανίας, παρουσία του Φρανσουά Ολάντ.

Δυο εκρήξεις, που πιθανώς προκλήθηκαν από χειροβομβίδες, σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο Σταντ ντε Φρανς, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανίας, παρουσία του προέδρου Φρανσούα Ολάντ. Μια από τις εκρήξεις φέρεται να έπληξε μπαρ.
Την ίδια στιγμή, ένοπλοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, στο 10ο Διαμέρισμα, και γάζωσαν τους θαμώνες. Η επίθεση έγινε στο εστιατόριο «Μικρή Καμπότζη» στην οδό Rue Bichat στο 10ο διαμέρισμα της πόλης.

Ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει λεπτό το λεπτό δραματικά. Ενώ αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για 4 νεκρούς και 7 τραυματίες, όσο περνά η ώρα ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων ανεβαίνει. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 42 νεκρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαλλία – Κλείνει τα σύνορα (ΦΩΤΟ)

Η συγκλονιστική στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης την ώρα του Γαλλία-Γερμανία (VIDEO)

 

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση εικόνες από το Παρίσι

Η στιγμή της έκρηξης την ώρα του αγώνα

Πανικός κοντά στο Stade de France


 

karfitsa.gr-Diethni

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: