Λύγισε η Εβελίνα! "Ήρθα για την Kόρη μου! Δεν μπορώ να Γυρίσω με Άδεια Χέρια Σπίτι"

Η μεταμόρφωση των κοριτσιών του «Greece ’s Next Top Model» έφερε δάκρυα και αντιδράσεις σε πολλές διαγωνιζόμενες!

Μεταξύ αυτών ήταν και η Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία από την πρώτη ημέρα των οντισιόν του «Next Top Model» κατάφερε να ξεχωρίσει με τους κριτές μάλιστα να κάνουν λόγο και για την πιθανή νικήτρια του διαγωνισμού.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/10, είδαμε την Εβελίνα να ξεσπά σε κλάματα όταν της ανακοίνωσαν πως θα μεταμορφωθεί σε Anja Rubik, διότι θα έπρεπε να αποκτήσει ένα καρέ ξανθό μαλλί με αφέλειες.Όταν η Βίκυ Καγιά είδε την Εβελίνα να λυγίζει, αναρωτήθηκε αν επιθυμεί πραγματικά να γίνει ένα μοντέλο που θα ξεχωρίσει στο εξωτερικό ρωτώντας την χαρακτηριστικά: «Εβελίνα δεν μπορείς να δουλέψεις μωρό μου με αυτό το μαλλί, για την κόρη σου δεν είσαι εδώ; Δεν θες να κάνεις καριέρα, δεν θες συμβόλαιο στο εξωτερικό, δεν θες να πaς στο Παρίσι; Πως με αυτό το μαλλί αγάπη μου θα πας;».Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι από τη Μολδαβία και μένει στην Κύπρο μαζί με την 9 μηνών κόρη της. Στα 13 της, ένα ντουέτο σχεδιαστών την ανακάλυψαν στον δρόμο και από τότε δεν έχει σταματήσει να δουλεύει επαγγελματικά μέχρι και σήμερα, που είναι 20 ετών.

Το νεαρό μοντέλο κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσής της ξέσπασε σε λυγμούς γιατί από τη μία δεν ήθελε να αποχωριστεί τα μακρία μαλλιά της και από την άλλη δε θα ήθελε σε καμιά περίπτωση να χάσει την ευκαιρία που της δίδεται μέσα από το «Next Top Model», με την ίδια να δηλώνει στις συμπαίκτριές της κλαίγοντας: «Εδώ έχω έρθει για την κόρη μου… Δεν είναι ότι δεν είχα τι να κάνω και ήρθα…. Ήρθα για την κόρη μου! Δεν μπορώ να γυρίσω με άδεια χέρια σπίτι».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή “Greece Next Top Model”:

Δείτε την μεταμόρφωση της!

Πηγή: true.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: