LIVE: «H πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου»

: «H πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου»

LIVE: «H πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου»

«Να επιδείξουμε μηδενική ανοχή σε φαινόμενα αλαζονείας και ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να αποφεύγονται σπατάλες», ζήτησε ο Αλέξης κατά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία κάνοντας λόγο για πολύ δύσκολο .

«Η κοινωνικής σωτηρίας έχει μπροστά της εξαιρετικά δύσκολο έργο, την αποκατάσταση του κύρους και της υπόστασης της χώρας και την αποκατάσταση της διαφάνειας, των δημοκρατικών θεσμών και του αισθήματος δικαίου προς τους πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει άλλες εξαρτήσεις και άλλο αφεντικό από τους ίδιους τους πολίτες. Σε αυτούς λογοδοτούμε για κάθε μας κίνηση», τόνισε ο πρωθυπουργός ο οποίος μιλώντας για τις τέσσερις προτεραιότητες της κυβέρνησης ανέφερε ότι είναι:

1) Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ώστε κανένας από δω και στο εξής να μην είναι μόνος και αβοήθητος. Στόχος μας είναι η αλληλεγγύη προς τους πιο αδύναμους και η αποκατάσταση αξιοπρέπειας στην κοινωνία.
2) Στήριξη της οικονομίας ώστε να επαναλειτουργήσει συνάμα με προώθηση μιας ολοκληρωμένης πολιτικής ανακούφισης από το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας.
3) Νέα διαπραγμάτευση με τους εταίρους με στόχο την αναζήτηση μιας δίκαιης, βιώσιμης, αναγκαίας και επωφελούς λύσης. Είμαστε έτοιμοι για να πάμε για διαπραγμάτευση με εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων.
4) Σύγκρουση με το κατεστημένο δεκαετιών σε όλα τα επίπεδα.

 

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: