Λιούις Χάμιλτον: Το μέλλον του,ο Βολφ και τα τηλέφωνα του Φερστάπεν

του Σωτήριου Χάλλα- Motori.gr

Η Mercedes είναι χωρίς αμφιβολία η κυρίαρχη ομάδα στη Formula 1 από το 2014 που άλλαξαν οι κινητήρες και έγιναν υβριδικοί, οπότε είναι λογικό όλοι οι οδηγοί να θέλουν να βρεθούν στο κόκπιτ των μονοθεσίων της.

Αυτή τη στιγμή το οδηγικό δίδυμο είναι ο Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας, όμως και των δύο τα συμβόλαια τελειώνουν το 2020. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει στη γερμανική ομάδα μία ή ακόμα και δύο κενές θέσεις.

Μιλώντας σχετικά με αυτό, ο Χάμιλτον δήλωσε ότι είναι αρκετοί οι κορυφαίοι οδηγοί, μεταξύ των οποίων και ο Μαξ Φερστάπεν, που τηλεφωνούν στον Τότο Βολφ, τον επικεφαλής της ομάδα, προκειμένου να του πουν ότι θέλουν να πάνε στη Mercedes. Ο Βρετανός έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε ότι το βρίσκει απόλυτα λογικό, αφού όλοι στη Formula 1 θέλουν να κερδίσουν και να αποτελούν κομμάτι της ομάδας που πρωταγωνιστεί.

Ωστόσο, ανέφερε ότι θα υπάρξουν συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίου του, για τις οποίες νιώθει πολύ άνετα καθώς πάντα επικοινωνούσε εύκολα με τον Βολφ, χωρίς να υπάρχουν μυστικά ανάμεσά τους.

Φυσικά υπάρχουν οι φήμες που τον θέλουν να μετακινείται στη Ferrari, οι οποίες φούντωσαν μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όμως ο Χάμιλτον είπε ότι του είναι δύσκολο να φανταστεί τον εαυτό του έξω από τη Mercedes αφού αποτελεί κομμάτι της από όταν ήταν 13 ετών. Εν τούτοις, δεν έκρυψε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αν θα μείνει στη Mercedes ή όχι, θα παίξει ο Τότο Βολφ και οι δικές του αποφάσεις σχετικά με το δικό του μέλλον.

Λιούις Χάμιλτον: Το μέλλον του,ο Βολφ και τα τηλέφωνα του Φερστάπεν gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: