Like! Aυτά είναι σήμερα τα πιο διάσημα παπούτσια στο Instagram

Aν παρατηρείς πραγματικά προσεχτικά τα super-cool κορίτσια στο Instagram και τις αναρτήσεις τους τους τελευταίους δύο μήνες, δεν μπορείς να μην έχεις προσέξει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Και όχι, δεν αναφερόμαστε στα posts με μαγιό που έχουν αρχίσει δειλά δειλά να κάνουν την εμφάνισή τους, ούτε στις φωτογραφίες με απόλυτα καλοκαιρινά outfits που μας παίρνουν το μυαλό. Μιλάμε για ένα αξεσουάρ πιο casual, πιο αθλητικό, ιδανικό για όλες τις εποχές και απαραίτητο για να δημιουργήσεις athleisure σύνολα και την άνοιξη.

Τα εμβληματικά sneakers VaporMax της Nike μπορεί να επανακυκλοφόρησαν τον Μάρτιο και να έχουν ήδη εξαντληθεί (για τις fans των αθλητικών θα ξαναβγούν στην αγορά στο τέλος του μήνα) αλλά οι fashionistas που ακολουθούμε στο αγαπημένο μας app πρόλαβαν και τα απέκτησαν/φωτογράφισαν/ανέβασαν.

Με αυτή την σειρά! Γι’ αυτό το Instagram μας έχει κατακλυστεί τις τελευταίες μέρες από φωτογραφίες καλοντυμένων και στυλάτων γυναικών που τα φοράνε με διαφορετικούς και ευφάνταστους τρόπους.
Like! Aυτά είναι σήμερα τα πιο διάσημα παπούτσια στο Instagram
Και ξέρετε τι λένε… «αν δεν είναι στο Ιnsta δεν είναι της μόδας», οπότε τα συγκεκριμένα Nike είναι σίγουρα το hot sneakertrend της σεζόν.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: