#LFW: O Tommy Hilfiger και το αυθεντικό, αμερικάνικο coolness του πλημμύρισαν την Tate Modern

Ένα show διαφορετικό από όλα τα αλλά με έντονο το αίσθημα του «coolness» και πολλά athleisure στοιχεία, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην gallery Tate του Λονδίνου. Δυνατή μουσική, στα χρώματα που μας έχει συνηθίσει ο Tommy όλα αυτά τα χρόνια όπως το κόκκινο, το μπλε και το λευκό, με την γνωστή αμερικανική σημαία, αλλά και σύγχρονος το neon πρωταγωνιστεί και μάλιστα το τόνισε αφού συχνά «έπεφταν» τα φώτα και άναβαν black light. Jeans, ολόσωμες φόρμες, κοντές φούστες, oversized πλεκτά και φούτερ, σατέν track pants και χακί parka «περπάτησαν» μπροστά στα μάτια μας και μας έδωσαν ιδέες για τα πιο εντυπωσιακά layering looks.
#LFW: O Tommy Hilfiger και το αυθεντικό, αμερικάνικο coolness του πλημμύρισαν την Tate Modern

To super model Naomi Campbell άνοιξε το σόου ενώ αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως τα μοντέλα (ανάμεσα τους η Jourdan Dunn, Winnie Harlow, Candice Swanepoel και η Alessandra Ambrósio) «απείχαν» από το show αφού γνωστές περσόνες του θεάματος περπάτησαν και αποθεώθηκαν από το κοινό που αποτελούνταν από διάσημους φίλους του Lewis Hamilton. Ο Neels Visser, η Hollie Mercedes, η Caroline Daur, η Valentina Ferragni (αδερφή της Ciara), η Negin Mirsalehi, η Poche και η Daniela Calle ήταν μερικοί μόνο από τους A-list celebrities που τίμησαν με την παρουσία τους το iconic, αμερικάνικο brand.

Η τέταρτη συλλογή μεταξύ του Tommy Hilfiger και του έξι φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας της FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton, πραγματοποιεί θετικά βήματα για το μέλλον ως προς τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζει και την έννοια του «Style for All» που αγκαλιάζει – μια πεποίθηση ότι το ωραίο στιλ καταργεί τα όρια ως προς το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τον σωματότυπο.
#LFW: O Tommy Hilfiger και το αυθεντικό, αμερικάνικο coolness του πλημμύρισαν την Tate Modern

Ο Tommy Hilfiger δήλωσε περήφανος «Η τέταρτη συλλογή μας πραγματικά γιορτάζει την συμμετοχικότητα. Για την Άνοιξη του 2020, ο Lewis και εγώ εστιάσαμε στη δημιουργία μιας συλλογής που μπορεί να φορεθεί από όλους και που διατηρεί τη βιωσιμότητα πρώτη στο μυαλό μας. Ήταν καταπληκτικό να παρακολουθήσεις τον Lewis να ξεπερνάει τα όριά του ως σχεδιαστής τις τελευταίες τέσσερις σεζόν και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτό που καταφέραμε με την πιο πρόσφατη συλλογή μας». Η συλλογή TommyxLewis συνδυάζει δύο κόσμους: την ισχυρή ανδρική κληρονομιά του brand με το streetwear στιλ του Lewis, γιορτάζοντας iconic σχέδια που περιέχονται στην σύγχρονη αμερικανική ντουλάπα.

Info: Η TommyXLewis συλλογή για την Άνοιξη 2020 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 6 Απριλίου σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: